Openingstijden – Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar – Enschede

Welkom bij Huisartsenpraktijk H.A Eijgelaar

Van harte welkom op de site van huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar. Met deze site willen wij u graag informeren over onze praktijk. Ook kunt u via onze site een aantal zaken online regelen. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan.

Belangrijke mededeling

Ook in deze Corona tijd willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en zorg blijven leveren. U dient dan wel vooraf altijd telefonisch een afspraak met ons te maken en kunt niet spontaan bij de praktijk langs komen. U kunt ook geen online afspraak maken momenteel. Als u bij ons langs komt gelden er  een aantal maatregelen voor uw en onze veiligheid waar u rekening mee dient te houden.

Leest u  daarom eerst de informatie zoals opgenomen onder  de rubriek "Coronavirus" voordat u contact opneemt, naar een afspraak komt of vragen over vaccinatie heeft.   

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen zodat we u kunnen blijven helpen. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Namens ons hele team.


Contact

Bij vragen adviseren wij ook vooraf op www.thuisarts.nl te kijken. U kunt daar betrouwbare informatie vinden en antwoorden op veelgestelde vragen.

Voor het maken van afspraken, uitslagen e.d. verzoeken wij u 's-morgens te bellen. Onze contactgegevens zijn:

Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar
Prinsestraat 6
7513 Al  Enschede
Tel: 053-4323088 / E-mail: assistente@huisarts-haeijgelaar.nl/fax:053-4327441

Bij spoedvragen dient u altijd te bellen. Mail en vragen die ons bereiken via het patiëntenportaal worden niet meteen en op dezelfde dag beantwoord.

Openingstijden

Spreekuur wordt gehouden op:

Maandag:     8.00-17.00
Dinsdag:      8.00-17.00
Woensdag:   8.00-17.00
Donderdag:  8.00-12.00
Vrijdag:       8:00-14.00

Waarneming:

Bij levensbedreigende situaties belt u 112.

Wanneer de praktijk gesloten is of wanneer de assistente niet in staat is de telefoon aan te nemen, zult u voor zaken, die niet kunnen wachten tot de praktijk weer open is, worden doorgeschakeld naar een waarnemende arts.

Op donderdagmiddag na 12uur wordt u (in de meeste gevallen) automatisch doorgeschakeld naar dokter Tuijnenburg.

Op vrijdagmiddag v.a. 13.00 uur zult u automatisch worden doorgeschakeld met de praktijk van dokter Tuijnenburg, Vons, Piket, Franke/Nijhof, van der Water/v.Welij, Knaap , Van Tienen of Schenau/de Veij.

Heeft u tijdens onze afwezigheid (bijv. i.v.m. vakantie, cursus e.d.) overdag dringend medisch advies nodig,  dan kunt u contact opnemen met de waarnemende huisarts via: tel. 053-3035000.

Heeft u tijdens de avond / nacht (17:00-8.00), in het weekeind of op feestdagen een spoedgeval, dan kunt u contact opnemen met de ANW- HDTO (de huisartsenpost): 088-5551188.

De waarnemend arts dienst en de huisartsenpost zijn alleen bedoeld voor situaties dat uw vraag beslist niet kan wachten tot uw eigen huisarts weer aanwezig is.