Herhaalreceptenformulier – Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar – Enschede

Welkom bij Huisartsenpraktijk H.A Eijgelaar

Van harte welkom op de site van huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar. Met deze site willen wij u graag informeren over onze praktijk. Ook kunt u via onze site een aantal zaken online regelen. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan.

Belangrijke mededeling

Ook in deze Corona tijd willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en zorg blijven leveren. U dient dan wel vooraf altijd telefonisch een afspraak met ons te maken en kunt niet spontaan bij de praktijk langs komen. U kunt ook geen online afspraak maken momenteel. Als u bij ons langs komt gelden er  een aantal maatregelen voor uw en onze veiligheid waar u rekening mee dient te houden.

Leest u  daarom eerst de informatie zoals opgenomen onder  de rubriek "Coronavirus" voordat u contact opneemt, naar een afspraak komt of vragen over vaccinatie heeft.   

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen zodat we u kunnen blijven helpen. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Namens ons hele team.


Contact

Bij vragen adviseren wij ook vooraf op www.thuisarts.nl te kijken. U kunt daar betrouwbare informatie vinden en antwoorden op veelgestelde vragen.

Voor het maken van afspraken, uitslagen e.d. verzoeken wij u 's-morgens te bellen. Onze contactgegevens zijn:

Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar
Prinsestraat 6
7513 Al  Enschede
Tel: 053-4323088 / E-mail: assistente@huisarts-haeijgelaar.nl/fax:053-4327441

Bij spoedvragen dient u altijd te bellen. Mail en vragen die ons bereiken via het patiëntenportaal worden niet meteen en op dezelfde dag beantwoord.

Herhaalreceptenformulier

Indien u medicatie voor chronische aandoeningen gebruikt, of bijv. de pil, dan kunt u uw medicatie via de herhaalrecepten service bestellen.  Voor alle overige medicatie dient u contact op te nemen met de praktijk.

Wanneer de praktijk gesloten en de herhaalreceptenservice staat uitgeschakeld en u dringend een herhaalrecept nodig heeft, kunt  u hiervoor contact op te nemen met de dagwaarneming (0900-4313333) of de spoedpost (088-5551188).

Herhaalrecepten kunt u bestellen via uw account van het patiëntenportaal middels de button.

Indien u niet over een account beschikt en deze ook niet wenst aan te maken, kunt u ook bellen met de praktijk op 053-4323088 keuzetoets 2 (herhaalreceptenlijn). Wij streven ernaar dat uw recept binnen 2 werkdagen klaarligt bij de apotheek. Indien de praktijk gesloten is dient u uw herhaalrecept te regelen via de dienstdoende arts of dagwaarneming.

Indien u zeker wilt weten of uw medicatie al klaarligt bij de apotheek, voordat u deze ophaalt, dan dient u zelf met uw apotheek te bellen.

Soms is uw medicatie niet leverbaar. Daarvoor is uw apotheek verantwoordelijk.  De apotheek informeert u over de levertijd van uw medicijn of doet dan een voorstel voor een wél door hen leverbaar middel. Wij adviseren u mede daarom uw herhaalmedicatie tijdig aan te vragen.

Tot slot bieden wij u nog de extra mogelijkheid om herhaalmedicatie aan te vragen middels onderstaand formulier.

NB deze optie werkt niet wanneer wij afwezig of met vakantie zijn. Check hiervoor onze home-page.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Informatie apotheek

Bezorgen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Gebruik per dag
Sterkte

Informatie apotheek

Naam apotheek
Opmerkingen
Bezorgen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord