Herhaalreceptenformulier – Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar – Enschede

Welkom bij Huisartsenpraktijk H.A Eijgelaar

Van harte welkom op de site van huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar. Met deze site willen wij u graag informeren over onze praktijk. Ook kunt u via onze site een aantal zaken online regelen. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan. Kijk voor u belt ook altijd even op www.thuisarts.nl.

 

Herhaalreceptenformulier

Indien u medicatie voor chronische aandoeningen gebruikt, of bijv. de pil, dan kunt u uw medicatie via de herhaalrecepten service bestellen.  Voor alle overige medicatie dient u contact op te nemen met de praktijk.

Herhaalrecepten regelt u telefonisch door naar de praktijk te bellen (053-4323088)  en op keuzetoets 2 te drukken. U spreekt dan duidelijk uw naam, geboortedatum, gewenste medicatie, dossering en apotheek in.

Wij streven ernaar dat uw recept binnen 2 werkdagen klaarligt bij de apotheek.

Wanneer de praktijk gesloten en de herhaalreceptenservice staat uitgeschakeld en u dringend een herhaalrecept nodig heeft, kunt  u hiervoor overdag contact op te nemen met de waarnemend huisarts (053-3035000)  of  buiten kantoortijden met de spoedpost (088-5551188).

Herhaalrecepten kunt u ook bestellen via uw account van het patiëntenportaal middels de button.

Indien u zeker wilt weten of uw medicatie al klaarligt bij de apotheek, voordat u deze ophaalt, en u geen bericht heeft ontvangen van uw apotheek, dan dient u eerst  zelf met uw apotheek te bellen.

Soms is uw medicatie niet leverbaar. Daarvoor is uw apotheek verantwoordelijk.  De apotheek informeert u over de levertijd van uw medicijn of doet dan een voorstel voor een wél door hen leverbaar middel. Wij adviseren u mede daarom uw herhaalmedicatie tijdig aan te vragen.

Soms krijgt u een ander merk aangeboden van uw medicatie dan u gewend bent.  Dit heeft te maken met de landelijke afspraken die er gelden met de zorgverzekeraars. Wij hebben hier geen invloed op. Vragen hierover kunt u met uw apotheker bespreken.

Tot slot bieden wij u nog de extra mogelijkheid om herhaalmedicatie aan te vragen middels onderstaand formulier.

NB deze optie werkt niet wanneer wij afwezig of met vakantie zijn. Check hiervoor onze home-page.

Stap 1 van 4
Persoonsgegevens

Geboortedatum
Geslacht

Stap 2 van 4
Adresgegevens

Vul als volgt in: 1234AB.
Vul als volgt in: 0123456789.
Vul als volgt in: naam@domein.nl

Stap 3 van 4
Herhaalrecepten toevoegen

Medicijn (1)

Informatie apotheek

Bezorgen

Stap 4 van 4
Samenvatting

Persoonsgegevens

Achternaam
Tussenvoegsel
Voorletters
Voornaam
Geboorteplaats
Geboortedatum
--
Geslacht

Adresgegevens

Straatnaam en Huisnummer
 
Toevoeging
Postcode
Woonplaats
Telefoonnummer
Mobiel nummer
E-mailadres
Land

Herhaalrecepten gegevens

Naam
Gebruik per dag
Sterkte

Informatie apotheek

Naam apotheek
Opmerkingen
Bezorgen

Persoonsgegevens die u verstrekt gebruiken wij uitsluitend om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Zie hiervoor ook ons Privacystatement. Door op 'Aanvragen' te drukken gaat u hiermee akkoord.

Akkoord