Formulieren – Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar – Enschede

Welkom bij Huisartsenpraktijk H.A Eijgelaar

Van harte welkom op de site van huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar. Met deze site willen wij u graag informeren over onze praktijk. Ook kunt u via onze site een aantal zaken online regelen. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan.

Belangrijke mededeling

Ook in deze Corona tijd willen wij u zo goed mogelijk van dienst zijn en zorg blijven leveren. U dient dan wel vooraf altijd telefonisch een afspraak met ons te maken en kunt niet spontaan bij de praktijk langs komen. U kunt ook geen online afspraak maken momenteel. Als u bij ons langs komt gelden er  een aantal maatregelen voor uw en onze veiligheid waar u rekening mee dient te houden.

Leest u  daarom eerst de informatie zoals opgenomen onder  de rubriek "Coronavirus" voordat u contact opneemt, naar een afspraak komt of vragen over vaccinatie heeft.   

Wij begrijpen dat dit voor u ongemakken zal opleveren. Wij proberen met deze maatregelen onze kwetsbare patiënten te beschermen en de voortgang van onze praktijk te waarborgen zodat we u kunnen blijven helpen. Wij hopen op uw begrip en medewerking.

Namens ons hele team.


Contact

Bij vragen adviseren wij ook vooraf op www.thuisarts.nl te kijken. U kunt daar betrouwbare informatie vinden en antwoorden op veelgestelde vragen.

Voor het maken van afspraken, uitslagen e.d. verzoeken wij u 's-morgens te bellen. Onze contactgegevens zijn:

Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar
Prinsestraat 6
7513 Al  Enschede
Tel: 053-4323088 / E-mail: assistente@huisarts-haeijgelaar.nl/fax:053-4327441

Bij spoedvragen dient u altijd te bellen. Mail en vragen die ons bereiken via het patiëntenportaal worden niet meteen en op dezelfde dag beantwoord.

Formulieren

Vragenlijsten

Bij een aantal klachten  kunnen wij u beter helpen als u ons informatie aanlevert. In dat geval wordt er aan u gevraagd om een vragenlijst in te vullen. Deze vindt u hieronder. Na invulling kunt deze bij ons inleveren, maar u kunt deze ook via uw patiëntenportaal als bijlage electronisch naar ons versturen of via de beveiligde link:

Veilig mailen met Liset, de praktijkondersteuner

Veilig mailen met de doktersassistente

 

Astma vragenlijst digitaal ACT

COPD vragenlijst digitaal

CVRM vragenlijst digitaal

Luts vragenlijst digitaal

4 DKL (4 dimensionale klachtenlijst)-pdf

4 DKL (4 dimensionele klachtenlijst)-excel

4 DKL-English-pdf

Longfunctieonderzoek-word

LUTS(plasklachten)-pdf

RLS (rusteloze benen)-pdf

Slaapapneu-pdf

Osteoperose vragenlijst-word

Vragenlijst urineonderzoek

Invulschema bloeddrukmeting

Patiënteninformatiebrieven

Ter voorbereiding van onderstaande onderzoeken adviseren wij u de informatiebrief vooraf te lezen en instructies op te volgen.

ECG (hartfilmpje)

Holter patientenbrief

Spiraaltje plaatsen

Longfunctie

Enkel Arm Index (EAI)