Contact – Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar – Enschede

Welkom bij Huisartsenpraktijk H.A Eijgelaar

Van harte welkom op de site van huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar. Met deze site willen wij u graag informeren over onze praktijk. Ook kunt u via onze site een aantal zaken online regelen. Wij nemen op dit moment geen nieuwe patiënten aan. Kijk voor u belt ook altijd even op www.thuisarts.nl.

 

Contact

Onze contactgegevens zijn:

Huisartsenpraktijk H.A. Eijgelaar
Prinsestraat 6
7513 Al  Enschede
Tel: 053-4323088 / E-mail: assistente@huisarts-haeijgelaar.nl/fax:053-4327441

Voor het maken van afspraken en bij medische vragen dient u ons altijd (‘sochtends) te bellen. De assistente kan dan samen met u bespreken of en wanneer u op spreekuur kan komen.

De e-mail is uitdrukkelijk niet bedoeld als chatkanaal. Wij doen ons best om mail en vragen die ons via het patiëntenportaal  bereiken binnen 3 werkdagen te beantwoorden. Dit is afhankelijk van de drukte van de praktijk. Wanneer u bloeddrukwaarden mailt, krijgt u binnen 7 werkdagen de uitslag van ons. 

Middels onderstaande links kunt u een beveiligde mail  toesturen aan de assistente en praktijkondersteuner.

Veilig mailen met Liset, de praktijkondersteuner

Veilig mailen met de doktersassistente

Indien u al ingeschreven patiënt bij ons bent (>16  jaar) én een account voor het patiëntenportaal heeft aangemaakt, kunt u door op het icoontje te klikken,  een herhaalrecept bestellen of veilig met ons communiceren over uw eigen medische zaken. Ook kunt u uw medische gegevens inzien. U kunt in de rubriek patiëntenportaal lezen hoe u een account kunt maken.